Ikväll Los Kjarkas I Stockholm

....... Skrivet 2010-07-31 Klockan 12:29:46



Vaknade ganska skönt idag men jag vet att dagen kan bli mycket bättre när jag får syn på en av mina idoler; Los Kjarkas. Kjarkas är en folklore grupp från min hemland Bolivia. Ikvälll så ska dem uppträda i Sverige på Filadelfriakyrkan, Stockholm.

Jag har två biljetter. Jag och min lillebror ska dit och se på konserten. Jag kan vara säker på att det kommer bli mycket underbar upplevelse.

Det är inte bara Kjarkas som ska vara på scenen utan också dansgruppen Antawara. Vad kul att se dem med! Okej.. men jag måste fixa till några saker. Juste jag håller på göra en låt som ska hetta 'Du Där'. Beaten är färdig men en vers fattas och den blir nog klar imorgon. Vi ses kanske senare på kvällen annars imorgon med fresha bilder från Los Kjarkas konserten, kärlek!  

Nova & Jory - Un Poco Mas

....... Skrivet 2010-07-04 Klockan 11:17:52


Solen Grillar Oss

....... Skrivet 2010-07-03 Klockan 13:12:06



Hola, vad händer? Jag är hemma och kollar runt på Youtube.com. Jag har inte mycket att göra än att vänta på att en match ska börja vid klockan 16.00 mellan Argentina mot Tyskland. Det är en match man måste se ifall man älskar fotboll.

Jag vet att det är upp till 30+ idag men jag kommer nog inte gå ut och umgås med vänner eftersom det är VM som gäller. Jo, jag ska snart gå ner till centrum och köpa ett par linnen och kanske njuta av vädret nere vid stranden en stund sedan måste jag hem för att se VM.

Jag missar inget eftersom jag vet att solen inte kommer försvinna någonstan under dessa dagar som kommer. Juste, jag ska dra till Solna ikväll och vara hos en kompis för att se matchen mellan Paraguay mot Spanien. Riktigt spännande matcher idag som igår, kärlek!

J Alvarez Ft. Arcangel – Regalame Una Noche

....... Skrivet 2010-07-03 Klockan 11:27:58


Kvartsfinalen x2

....... Skrivet 2010-07-03 Klockan 11:19:35


Vilka matcher som spelades igår, framför allt matchen mellan Uruguay mot Ghana. I sista sekunden i första halvleken skytter Ghana ett mål hos Uruguay sedan under andra halvleken, vid femtiofemte minuten så kvitterar Uruguay. Och ett - ett resultet står och dammar enda fram till det ska avgöras genom straffläggningar. Matchen var väl spelat från båda lagen. Båda hade chansen att avgöra matchen. Ghana var närmast, skulle kunna ta sig till semi-final och inte dem skulle förlora sin straff som de fick slutet av andra halvleken.

Jag var helt inne i matchen mellan Uruguay mot Ghana. Jag hoppade till och skrek visa gånger under matchen gång. Jag ville helst gärna att Uruguay skulle ta sig till semi-finalen och det gjorde dem efter straffarna, kändes helt underbart! Det fanns en annan match som spelades tidigare som var minst lika bra. Holland mot Brasilien, Brassarna var laget som dominerade första halvleken och hade med sig ett - noll. Folk var säkra på att Brassarna skulle ta sig till semi-final efter allt brassarna hade gjort i matchen men man ska inte säga saker i för väg eftersom laget som tog sig till semi-finalen var Holland. Dem gjorde mycket bra av sig när andra halvleken satt igång och de fick brassarna försvinna ur VM.

Idag spelas Argentina mot Tyskland, ett måste se-match och Paraguay mot Spanien är det likadant. Jag hoppas att Argentina och Paraguay tar sig till semin men man vet inte vad som kan hända när det är VM. Alla vill vara nummer ett!

Dagens Låt

....... Skrivet 2010-07-02 Klockan 12:06:32

DRAKE - FIND YOUR LOVE



I better find your lovin' / I better find your heart


Sydamerikanos, vamos!

....... Skrivet 2010-07-02 Klockan 10:02:12


Idag spelas det en bra match mellan Holland mot Brasilien. Det är två lag som ofta tar sig till kvartfinalen i VM men idag klockan 16.00 avgörs vem som ska få spela i semi-finalen mot ett av lagen som spelar senare på kvällen. 20.30 är det då Uruguay mot Ghana.

För er som älskar fotboll. Ni måste kolla på första matchen klockan 16.00. När dagen har tagit slut så hoppas jag då att Brasilien och Uruguay har tagit sig till semi-finalen så att det blir en sydamerikansk möte.

Hur ska jag tillbringa dagen.. jo, jag ska möta några vänner och dra till baren för att se matchen därifrån. Undra hur det kommer blir. Det är så att det är första gången jag ska kolla på en match från baren ^^, kommer blir kul, kärlek!

Shall We Dance?

....... Skrivet 2010-07-01 Klockan 12:23:13



Klicka på bilden för att se mig dansa smooth. Styr mig som du inte får göra på dansgolvet men endå så är det väldigt lik mina danssteg när jag släpper loss på klubbarna ^^,

Nejda.. så dansar jag inte alls men se hur kul, klicka på bilden så dansar jag för dig.

En Fresh Start

....... Skrivet 2010-07-01 Klockan 11:51:05

Hola!

Im back.. det är så att jag har tidigare bloggat. Jag började blogga under sommaren 2007. Jag bloggade om allt, allt som flöt i tanken och det tänker jag göra om igen.

Jag är född 90' och älskar musik. Jag kommer lägga ut en hel del låtar på bloggen. Från dem allra nyaste till gårdagens låtar. Själv håller jag på med musik. Jag producerar musik och skriver egna låtar.

Vad mer gillar jag? Jo, jag gillar att spela fotboll. Det bästa som finns i livet.. familjen, vänner, musik, fotboll och kärleken är livet!

Kommer försöka hålla bloggen vid liv. Lägga upp några inlägg om dagen. Det är så att jag kommer blogga mer intensiv nästa vecka men häng med här från idag, kärlek! :D




RSS 2.0