Galante ft. Juno - Mala Es (remix)

....... Skrivet 2010-08-26 Klockan 09:06:07


Adjö Till Pappa

....... Skrivet 2010-08-26 Klockan 08:40:54
Hola!

Igår var jag och min lillebror i Arlanda vid ett tiden. Vi hjälpte pappa med hans väskor för han skulle inte kunna bära allt själv pågrund av tygden i dem. Vi kom med taxin till Arlanda, vilket tog en halv timma ifrån Rinkeby, där pappa bor.

På Arlanda satt vi och hängde på olika ställen och när vi åt "dagen lunch" så åt vi en massa. Okej, jag och pappa gjorde det men lillebror han åt inte alls nästan men ett tag senare så köpte han meal hos Mcdonalds med hans egna pengar.

Vi tog även bilder på varandra så att pappa kunde visa bilderna till hela tjocka släkten i Bolivia. För mig har det varit länge sedan jag var i Bolivia sist. Jag var nio år gammal vid den stunden och jag minns att jag dog för Bolivianska maten. Sedan 1999, sist jag var där så tog jag min tid och skrev ett brev åt Farmor och släkten.

Jag hade bestämt mig när jag har tagit studenten och jobbat ett tag sedan ska jag ta mig till Bolivia och se mina släkter. Jag längtar dit och jag vet att jag kommer vilja stanna kvar i Bolivia, kärlek! 


Lucenzo ft. Don Omar - Danza Kuduro

....... Skrivet 2010-08-19 Klockan 10:59:51


En Ny Låt Under Kvällen

....... Skrivet 2010-08-19 Klockan 10:55:00

Jag sitter med en varm te och skriver att jag blev igår kväll klar med en ny låt som jag har döpt till 'Känsla som hjälper'. Jag hade kommit hem från stan när jag hade spenderat dagen med pappa så vid klockan nio tiden började jag skriva texten och blev färdig två timmar efter. En hel låt på en dag.

'Känslan som hjälper' handlar om att man ska se framåt på vad man kan och gör bäst så du har det bra och din omgivning. Man ska vara positiv och inte ge upp. Gör saken med ett leende på läpparna!

Beaten till låten är också färdig.. och ikväll ska jag skriva en ny låt som kommer vara lite ''good dirty talk'' som jag har tänkt vilja ha någon med mig i låten. Och så har jag en annan låt men en vän från Göteborg som inte än har hört av sig om sin text till vår låt tillsammans men han får ta sin tid.


Spela Piano Utan Fingrar

....... Skrivet 2010-08-19 Klockan 10:44:21
Jag kan inte spela piano men i denna video som jag har lagt nedanför kommer ni få se en man spela piano riktig bra på ett otrolig sätt. Jag har aldrig sett någon spela på det sättet som honom. 

Han gör det med fötterna och inte med fingrar. Jag som har fingrar, kan jag inte hantera en piano men jag kan göra musik genom att bara knappa på toner utan att veta vad dem heter. Ta en titt på klippen nu! 


Pitbull ft. Casely - Defend Dade (DJ Khaled)

....... Skrivet 2010-08-17 Klockan 10:20:17
Pitbull.. världen känner honom genom hans gran hits som har spelats gång på gång överallt men det är så jag har känt hans musik mycket tidigare. Första gången jag fick höra honom var då jag var elva år och han höll på med en massa freestyle låtar och vid den tiden tänkte jag på att han kommer bli större artist längre fram i tiden.

Han rappade mycket om hur Världen, USA, Miami ser ut i verkliga livet.. inte rena festen utan att varje del i världen har ett mörker, bara om man går mer i djupet. Här är en låt som jag diggar mycket och jag är glad att han inte har glömt bort att rappa om verkligheten som jag tycker han gör mycket bra ifrån sig.


Färdig Med Låtar Som 'Du Där' & 'Ensam'

....... Skrivet 2010-08-17 Klockan 10:10:44
Igår blev jag färdig med låtar som 'Du där' & 'Ensam'. Texten är färdig och även beaten så, för båda låtarna. Vad som fattas är att kunna spela in dem hos någon studio. Idag, senare på dagen kommer jag dra till Jordbro eller så var det Skogås för att besöka en studio som gruppen 'Vägen ut' brukar använda.

'Du där' handlar om att man jag riktar mig till dig, att du bör inte stå stilla när du lyssnar på något bra musik.
'Ensam' handlar om att man saknar tillbaka till kärleken eftersom man känner sig ensam utan den personen man älskar

Vi får se hur dagen blir idag.. jag hoppas att jag får en chans för en tid i studion så att jag kan spela in mina låtar som jag är väldigt nöjd med, kärlek!

Lillebror Som Tattuering

....... Skrivet 2010-08-16 Klockan 12:24:23

Jag har tänkt tatuera mig nästa sommar eller tidigare. Min första tatuering kommer nog vara en sol som ska representera min lillebror INTI. Min lillebrors namn betyder 'sol gud', Incas sol gud.

Jag håller på leta efter en grymfin sol som jag kan tänka mig bära på men jag kommer nog kanske få rita en själv. Jo, jag bör nog göra solen själv. 

Ska göra den så fin att jag och min lillebror är nöjda och glada. Jag älskar min lillebror.. han betyder mer än livet. Det bästa man kan ha så därför har jag tänkt mig tattuera honom på mig!

tribal-maori-sun-tattoo.jpg Sun Tattoo image by tribaltattoos




RSS 2.0